لیفت چشم با دستگاه پلکسر

می دانیم که امروزه استفاده از روش های مختلف زیباسازی و جوانسازی در بین مردم مخصوصا قشر زنان بسیار افزایش یافته است. عمل های لیفت صورت، لیفت پلک و لیفت ابرو که به روش های مختلف مانند لیفت با نخ انجام می گیرد، بین مردم بسیار رایج شده است. یکی از این روش های انجام لیفت چشم استفاده از دستگاه پلکسر است. پلکسر یک جایگزین درمانی غیر جراحی برای کمک به درمان ضایعات پوستی و سفت کردن پوست است. این درمان با نقاط ایجاد شده توسط دستگاه پلکسر برای تصعید (تغییر از جامد به گاز) سلول های سطحی پوست بدون خونریزی یا آسیب به بافت اطراف انجام می شود. یک ماه قبل و بعد از درمان باید از قرار گرفتن در معرض آفتاب شدید اجتناب شود. پلکسر یک درمان موثر برای افرادی است که دارای پوست اضافی در پلک بالا و پایین، خطوط ریز و پوست آسیب دیده از نور هستند. 

بلفاروپلاستی غیرجراحی که معمولاً به عنوان لیفت پلک غیر جراحی شناخته می شود، از پلاسما برای ایجاد یک قوس الکتریکی کوچک با دستگاه پلکسر (PlexR) استفاده می کند که سلول های سطحی پوست را با استفاده از گرمای دقیق مورد هدف قرار می دهد. این کار باعث تبخیر پوست اضافی در پلک یا زیر چشم می شود تا اثر سفت کنندگی طولانی مدتی داشته باشد. پزشکان ناحیه پوست اضافی را با دقت بالا با دستگاه پلکسر تبخیر می کنند. علائمی که پلکسر ایجاد می کند مانند پوسته های کوچکی به نظر می رسد که پوست پس از درمان بهبود می یابد. این ریز تروماهای ناشی از دستگاه پلکسر باعث تسریع بهبودی پوست و تولید کلاژن برای پوست قوی تر و جوان تر می شود. در این مقاله قصد داریم در مورد لیفت چشم با دستگاه پلکسر صحبت کنیم. 

روش انجام لیفت چشم با دستگاه پلکسر

همانطور که گفتیم امروزه استفاده از روش های مختلف زیباسازی و جوانسازی در بین مردم مخصوصا قشر زنان بسیار افزایش یافته است. یکی از این روش های انجام لیفت چشم استفاده از دستگاه پلکسر است. حال روش انجام آن چگونه است؟ روش انجام لیفت چشم با دستگاه پلکسر به این صورت است که این دستگاه میکروپرتوهای کنترل شده پلاسما را تولید می کند. این روش منجر به تصعید (تبخیر) اپیدرم می شود که در نتیجه باعث کوچک شدن پوست در محل درمان می گردد و در نتیجه باعث ایجاد اثر لیفتینگ بر روی پلک ها و به اصطلاح اثر باز شدن چشم می شود. پلاسما در فضای بین سوزن و پوست بیمار تولید می شود. فرآیند تصعید فقط در اپیدرم، بدون تاثیر بر درم یا بافت های اطراف و همچنین بدون ایجاد خونریزی یا التهاب رخ می دهد. 

در روش هایی که از منابع انرژی استفاده می شود، تضمین ایمنی هم برای بیمار و هم برای پزشک ضروری است. دستگاه Plexr از یک منبع انرژی استفاده می کند که تشکیل پلاسما را افزایش می دهد، بدون اینکه جریان از طریق پزشک و بیمار جریان یابد. این یک فناوری نوآورانه مبتنی بر فرکانس های عملیاتی خاص برای تولید پلاسما است. توسط شرکت GMV توسعه یافته و ثبت شده است. ایمنی و اثربخشی روش پلکسر توسط 5 سال نتایج بالینی اثبات شده، تایید شده است. این فناوری اولین بار در سال 2010 در ایتالیا مورد استفاده قرار گرفت. از آن زمان، چندین بار بهبود یافته است تا به بیماران یک روش ایمن و مؤثر ارائه شود که در سال 2016 به بازار لهستان معرفی شد.

لیفت چشم با دستگاه پلکسر یک روش غیر جراحی برای رفع افتادگی پلک است. در این روش، از یک دستگاه به نام پلکسر استفاده می‌شود که از طریق تولید پلاسما، پوست را سفت و جمع می‌کند.

مراقبت های بعد از درمان به روش پلکسر

در ادامه بحث لیفت چشم با دستگاه پلکسر اجازه دهید به مراقبت های بعد از عمل بپردازیم. می دانیم که امروزه استفاده از روش های مختلف زیباسازی و جوانسازی در بین مردم مخصوصا قشر زنان بسیار افزایش یافته است. یکی از این روش های انجام لیفت چشم استفاده از دستگاه پلکسر است. مراقبت های بعد از درمان به روش پلکسر به این صورت خواهد بود: بلافاصله پس از عمل، توصیه می شود از کرم زیرسازی پوششی استفاده کنید که عملکرد دوگانه ای دارد. در مرحله اول، محل درمان را در برابر عوامل خارجی محافظت می کند. در مرحله دوم، نقاط سابلیمیشن قابل مشاهده پس از عمل را به صورت لکه های ریز روی پوست می پوشاند. در روز دوم یا سوم پس از عمل، تورم در اطراف چشم ایجاد می ‌شود که در روز چهارم پس از درمان ناپدید می‌ شود. نقاط سابلیمیشن تا 5-6 روز پس از عمل روی پوست قابل مشاهده است. 

لیفت چشم با دستگاه پلکسر

موارد منع مصرف در لیفت چشم با دستگاه پلکس

 یکی از این روش های انجام لیفت چشم استفاده از دستگاه پلکسر است. اما بعد از عمل چه کارهایی را نباید انجام داد؟ موارد منع مصرف در لیفت چشم با دستگاه پلکس عبارتند از:

  • التهاب محل درمان
  • بیماری های باکتریایی، قارچی و ویروسی پوست
  • بیماری های خود ایمنی
  • بارداری و شیردهی

مراحل لیفت چشم با دستگاه پلکسر

  • ابتدا، ناحیه اطراف چشم با بی‌حسی موضعی بی‌حس می‌شود.
  • سپس، پزشک با استفاده از دستگاه پلکسر، نقاط ریزی در پوست ایجاد می‌کند.
  • ایجاد نقاط ریز در پوست با دستگاه پلکسر برای لیفت چشم
  • این نقاط باعث می‌شوند که پوست جمع شود و افتادگی آن برطرف شود.
  • در نهایت، پوست با یک کرم آنتی بیوتیک پوشانده می‌شود.

مزایا لیفت چشم با دستگاه پلکسر

  • روشی غیر جراحی است و نیازی به بیهوشی عمومی ندارد.
  • دوره بهبودی کوتاهی دارد.
  • عوارض جانبی کمی دارد.

معایب لیفت چشم با دستگاه پلکسر

  • ممکن است نتایج آن به اندازه لیفت چشم جراحی ماندگار نباشد.
  • ممکن است در برخی افراد، عوارض جانبی مانند کبودی، تورم، و قرمزی ایجاد شود.

هزینه لیفت چشم با دستگاه پلکسر

هزینه لیفت چشم با دستگاه پلکسر به عوامل مختلفی مانند تجربه پزشک، موقعیت جغرافیایی، و شدت افتادگی پلک بستگی دارد. به طور کلی، هزینه این روش بین 5 تا 10 میلیون تومان است.

 یکی از این روش های انجام لیفت چشم استفاده از دستگاه پلکسر است. روش انجام کار را توضیح داده و مراقبت های بعد از درمان را نیز بیان کردیم. در پایان مراقبت های بعد از درمان را بیان نموده و در مورد موارد منع مصرف نیز مطالبی را عنوان کردیم.