روش درمان خانگی برای ریزش ابرو

جاده ای به ابروهای سرسبز

هنگامی که مشتریان به مرکز صورت و پوست می روند، اغلب به ابروهای مشهور اشاره می کنند زیرا همه چیز از لیفت ابرو تا بلفاروپلاستی گرفته را در نظر می گیرند. به دست آوردن ابروهای ضخیم چالش برانگیزتر از نازک کردن آنهاست. تقریباً 80 میلیون مرد و زن در ایالات متحده نازک شدن مو را تجربه می کنند که شامل ابروها نیز می شود.

بسیاری از درمان‌های خانگی و روش‌های آرایشی موجود می‌توانند حجم ابروهای کم‌پشت، پرپشت یا نازک شوند. این به سادگی یک موضوع انتخاب است که متناسب با نیازها و سطح راحتی شما باشد. اما قبل از اینکه این انتخاب را انجام دهید، بسیار مهم است که بدانید چرا ابروهای شما ممکن است در وهله اول نازک شوند.

روش درمان خانگی برای ریزش ابرو

۸ دلیل شایع نازک شدن ابروها

۱- پیری یا مشکلات هورمونی

نازک شدن موها، از جمله موهای روی صورت، بخشی از روند طبیعی پیری است. مردان و زنان بالای 35 سال شروع به تجربه موهای نازک در نواحی مختلف بدن خود می کنند. فولیکول‌های مو در این مرحله از روند پیری شروع به ضعیف شدن و مرگ می‌کنند و در نتیجه تکه‌های پراکنده مو ایجاد می‌شود. اینها برای پلک هم می تواند اتفاق بیفتد که در نتیجه می تواند عمل لیفت پلک را مختل کند.

ریزش موی ابرو نیز یکی از علائم شایع مشکلات هورمونی است. زنان ممکن است تلوژن افلوویوم یا تغییرات ناگهانی هورمونی را تجربه کنند که باعث ریزش ناگهانی مو می شود. در حالی که معمولاً طی شش ماه خود به خود برطرف می شود، می تواند نشانگر یائسگی باشد.

۲- آلوپسی آره آتا

این وضعیت خودایمنی باعث می شود بدن به خود حمله کند و سلول های سالم بدن را به عنوان پاتوژن هایی که سیستم ایمنی باید از بین ببرد اشتباه گرفته شود. در آلوپسی آره آتا، بدن فولیکول های مو را از بین می برد که منجر به رشد مجدد کم یا آهسته می شود. در برخی موارد، تولید مو ممکن است به طور کامل متوقف شود. این بیماری همچنین مزمن است و چرخه هایی از شعله ور شدن و بهبودی ایجاد می کند.

اگر مشکوک هستید که ممکن است این بیماری را داشته باشید، بسیار مهم است که با یک متخصص پوست یا یک متخصص بیماری های خود ایمنی صحبت کنید تا تشخیص را تأیید کرده و درمان تخصصی تری را در نظر بگیرید. می توانید از وازلین برای ابروهای خود استفاده کنید تا رشد بیشتری داشته باشند.

۳- کمبود مواد مغذی

رشد مو به ویتامین های A، C، E، B12 و Z، روی، آهن، بیوتین (همچنین به عنوان ویتامین B7) و مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا 3 برای حفظ رشد خوب مو و تولید مثل سلولی متکی است. اگر به اندازه کافی از این مواد مغذی مصرف نکرده اید، موهای شما ممکن است در رشد مجدد دچار مشکل شوند. مواد مغذی و ویتامین های خود را افزایش دهید تا رشئد ابروهایتان نیز بیشتر شود.

۴- شرایط/بیماری های پوستی

اگزما یک بیماری خود ایمنی است که پوست را تحت تاثیر قرار می دهد. از آنجایی که فولیکول های مو در سطح پوست یافت می شوند، این بیماری بر رشد و گردش سلولی آنها نیز تأثیر می گذارد.

۵- پسوریازیس

این یکی دیگر از اختلالات خود ایمنی است که می تواند فولیکول های مو را تحت تاثیر قرار دهد. این بیماری مانند سایر شرایط خودایمنی نیست که بر روی پوست تأثیر می گذارد و به سرعت گردش سلولی آسیب می رساند. افراد مبتلا به پسوریازیس تکثیر سلولی بیش از حد را تجربه می کنند. لکه های پوسته پوسته و دردناکی از پوست ایجاد می کند که رشد مو را دشوار می کند. نواحی آسیب دیده ضخیم می شوند و از ورود فولیکول های مو جلوگیری می کنند. از سرم های ابرو می توانید استفاده کنید که شامل مواد لازم برای رشد موهای ابرو شما هستند.

۶- درماتیت تماسی

این نیز یکی دیگر از بیماری های پوستی است. یک ماده آلرژی زا یا سمی ممکن است با آسیب دیدن پوست، احساس سوزش ایجاد کند و بر رشد مو تأثیر بگذارد. یک نمونه پیچک سمی است. اگر پوست اطراف ابرو با محرک‌های پیچک سمی تماس پیدا کند، می‌تواند باعث التهاب شود که رشد مو را مسدود می‌کند.

۷- مشکلات تیروئید

این یکی از شایع ترین شرایط پزشکی است که می تواند بر رشد مو و ابرو تأثیر بگذارد. همچنین به طور نامتناسبی زنان را بیشتر از مردان تحت تأثیر قرار می دهد. غده تیروئید هورمون های لازم برای تسهیل رشد مو را تولید می کند. زنان مبتلا به مشکلات تیروئید غدد زیادی دارند که هورمون رشد مو را بیش از حد یا خیلی کم تولید می‌کنند و در نتیجه باعث عدم تعادل می‌شوند که رشد مو را مختل می‌کند.

۸- فشار و تنش

استرس جزء مهمی از نازک شدن یا ریزش مو است که مطالعات نشان داد بسیاری از آمریکایی‌ها پس از استرس همه‌گیر دچار لکه‌های طاسی، موهای نازک‌تر و کاهش خطوط مو شده‌اند. خوشبختانه، این یک وضعیت موقتی است. هنگامی که استرس شما کاهش یابد، موها پس از شش ماه دوباره رشد کرده و بهبود می یابند. با این حال، استرس مداوم و مداوم می تواند منجر به ضعیف شدن فولیکول های مو و ریزش مو شود.

روش ها و راه حل های زیبایی برای نازک شدن ابروها

میکروبلیدینگ و میکروشیدینگ

ارائه دهندگان مجاز لوازم آرایشی می توانند روش های میکروبلیدینگ و میکروسایدینگ را به عنوان راهی برای ایجاد ظاهری متراکم تر به ابروها انجام دهند. میکروبلیدینگ ضربات بسیار نازک و پر مانندی ایجاد می کند که ظاهر فولیکول های مو را تقلید می کند و توهم ابروهای ضخیم تر را ایجاد می کند. میکروشیدینگ نیز مشابه است و شبیه پودر آرایشی است که اغلب برای ضخیم کردن ابروها در هنگام آرایش استفاده می شود.

کاشت مو

کاشت مو با کاشت شاخه‌های مو یا فولیکول‌های موی سالم از نواحی بدن با رشد موهای خوب و قرار دادن آنها در محلی که نیاز به رشد موی بیشتری دارید انجام می‌شود. در حالی که اغلب برای کاهش خطوط مو استفاده می شود، کاشت مو را می توان روی ابروها نیز انجام داد. کاشت مو با استفاده از منابع بدن شما محبوب شد. و از آنجایی که موهای سالم قرار است در منطقه جدید دوباره رشد کنند، اثرات آن برای سال های زیادی باقی می ماند.